0 Flares 0 Flares ×

Projecten van MDC Media

Martijn Deibel van MDC Media verzorgt inbound marketing en aanverwante diensten voor zowel grote als kleine bedrijven. Daarnaast ontwikkelt MDC Media ook op eigen initiatief verschillende projecten.


Marketing ondersteuning Fullmoon Simply Interactive (2015-nu)

Fullmoon bouwt websites voor grote en kleine organisaties. Daarnaast maken ze digitale publicaties en bieden ze een content management systeem voor genaamd Magzmaker aan. Martijn ondersteunt Fullmoon in de marketingactiviteiten voor hun klanten en helpt met de marketing voor Fullmoon en Magzmaker.

BierGaarde.nl (2014)

Voor deze webwinkel in speciaal bier maakte Martijn Deibel een aantal informatieve landingspagina’s. Naast een leuk verhaal en handige informatie zijn deze pagina’s ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo wil BierGaarde bezoekers op hun website krijgen door het aanbieden van de juiste informatie. Een eenvoudige maar effectieve manier van inbound marketing.

Productbeschrijvingen voor een franchise (2013-2014)

Martijn Deibel heeft productteksten geschreven voor een bekende Nederlandse franchise met meer dan 80 winkels in 16 landen. Deze franchise heeft een assortiment van schitterende mediterrane kookproducten. Voor deze opdracht verzorgde Martijn productbeschrijvingen inclusief gebruiksaanwijzingen en tips.

We Compensate It

Op eigen initiatief gaat MDC Media binnenkort een nieuwe dienst lanceren om webpagina’s CO2 neutraal mee te maken. Het is een URL verkorter onder de naam ‘We Compensate It’ waarmee u tegelijkertijd de CO2 van een pagina kunt compenseren. Binnenkort meer.

Bijles en Huiswerkbegeleiding overzichtgids

In samenwerking met een bedrijf uit de branche bouwt MDC Media mee aan een overzichtgids voor huiswerkbegeleiding en bijlesinstituten in Nederland. Binnenkort meer.


Interesse in de diensten van MDC Media? Neem gerust contact op.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×