0 Flares 0 Flares ×

Inbound marketing diensten

MDC Media helpt uw bedrijf met effectieve en betaalbare inbound marketing. Het uitgangspunt is dat de marketingstrategie moet passen bij uw bedrijfscultuur en de middelen die uw bedrijf bezit.

Martijn Deibel van MDC Media verzorgt voor u:

De inbound marketing strategieƫn van MDC zijn zo opgezet dat u er op termijn zelfstandig mee aan de slag moet kunnen. MDC Media wil daarom vaardigheden en inbound marketing kennis overbrengen.


Inbound marketing strategie


Inbound marketing werkt. Maar alleen als de juiste strategie wordt gekozen. Als adviseur helpt MDC Media met het opstellen van een krachtige inbound marketing strategie. Het doel is om op een leuke en effectieve manier meer klanten te krijgen.

Een goede inbound marketing strategie bestaat uit veel verschillende componenten. U moet onder andere aan de slag met zoekmachine optimalisatie, social media, informatieve content en marketing analyses. Het is hierbij belangrijk om een aantal vragen te stellen:

  • Is inbound marketing geschikt voor uw branche?
  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Hoe effectief zijn de verschillende mogelijkheden?
  • Welke hulpmiddelen zijn er?

MDC Media wil samen met u de antwoorden op deze vragen in kaart brengen. Dat vormt de basis voor transparant en eerlijk advies. Voor sommige bedrijven is inbound marketing nu eenmaal geen optie. Voor de andere bedrijven is het juist de perfecte marketing methode. Martijn Deibel vertelt u niet wat u wilt horen, maar wat u moet weten.

Bij de meeste marketingbureau’s zit u voor langere periode aan hen vast. MDC wil u juist de keuze bieden om zelf aan de slag te gaan of inbound marketing uit te besteden.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Martijn Deibel.


Informatieve content


Uw (potentiƫle) klanten zijn vaak op zoek naar heldere informatie over uw producten. Goede informatieve content (inhoud) wordt dan ook zeer gewaardeerd. Met goede informatie en advies trekt u mensen naar uw website of winkel. Daarom loont het om deze informatie op een laagdrempelige aan te bieden.

Vaak is het voor bedrijven een uitdaging om informatie over hun eigen producten of diensten duidelijk te verwoorden. Als expert op uw gebied is het lastig om uw unieke kennis over te dragen aan mensen die geen expert zijn. MDC kan de tolk zijn die uw kennis begrijpelijk maakt voor uw doelgroep.

MDC Media helpt u met het aanbieden van kwalitatieve en bruikbare informatie aan uw klanten. Dit kan bijvoorbeeld door het ontwikkelen van e-books, whitepapers, landingpagina’s of handleidingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Martijn Deibel.


Content marketing


Een populaire vorm van inbound marketing is content marketing. Dit is een vorm die helemaal in het teken staat van het aanbieden van interessante content. Dit kan bestaan uit informatieve content maar kan ook puur gericht zijn op vermaak. Soms is deze content niet eens gerelateerd aan uw product. U lokt klanten naar uw website door content te bieden die zij willen horen, lezen of zien.

Content marketing kan van alles omvatten. Van video’s tot smartphone apps en van blogs tot software. Als eenmanszaak kan MDC Media natuurlijk niet zelfstandig op elk gebied uw content produceren. Daarom bouwt MDC constant aan een netwerk van creatievelingen die dat wel kunnen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tekstschrijver, videomaker of website bouwer? MDC brengt u in contact met de meest creatieve en kundige content producenten.

MDC Media werkt alleen samen met ondernemers en bedrijven die zich bewezen hebben en waarvoor MDC garant durft te staan. Als eindverantwoordelijke zorgt Martijn Deibel ervoor dat het product helemaal naar wens is. Zo zorgt MDC Media voor de beste content voor een betaalbare prijs.

Bespreek nu de mogelijkheden en neem contact op.


Social media strategie en beheer


Er zijn weinig bedrijven die niet bezig zijn met social media. Toch zijn de meeste bedrijven niet serieus met social media aan de slag of behalen er weinig resultaat mee. Dat is zonde. Een goede social media strategie is een betaalbare manier om klanten binnen te halen. MDC Media helpt daarbij doormiddel van strategie en beheer.

Alles staat of valt bij de uitvoering. Binnen veel bedrijven is er geen tijd om aan social media te besteden. Bovendien behoort social media waarschijnlijk niet tot de expertise van uw bedrijf. Daarom is het handig om een externe partij te hebben die uw social media beheert. MDC Media is graag die partner voor uw social media strategie en beheer.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Buffer 0 0 Flares ×